Försäljning av mina bilder

Tavlor
Motiven på tavlorna jag har till försäljning kan du se i Bildval. För att hålla nere pris och leveranstid har jag en och samma storlek på alla tavlor. Rammåttet är 60x80 cm. Bildmåttet varierar något p.g.a. motivet, men är ca: 40x60 cm.

Tavlorna levereras normalt i laminerat utförande monterade i en svart metallram från Nielsen Design. Plastlaminatet som är ovanpå tavlorna tycker jag är att föredra framför vanligt tavelglas, eftersom det ger mindre reflexer och färgavvikelser. För de köpare som vill ha glas har jag ett mycket fint och dyrt glas från USA. Det glaset är antireflexbehandlat som ett kameraobjektiv och ger mycket lite färgavvikelser.

Priset för en tavla i laminerat utförande är 2880 - 4400 kronor + moms (hämtpris). Tavlorna kan också skickas med bussgods men då tillkommer en emballage och fraktkostnad på 500 kronor oavsett antal.

Priset för en tavla i glasat utförande är 3200 - 4720 kronor + moms (hämtpris). Glasade tavlor skickas inte. Jag kan gärna leverera den hem till dig mot en ersättning på 20 kr/mil.

Förstoringarna är gjorda av Proffskopia i Jönköping som är ett av Sveriges bästa labb, kanske det bästa.

Bilder till media och reklam.
Jag säljer naturligtvis också bilder till tidningar, böcker och till olika reklamändamål.
Pris: enl. överenskommelse.

Jan Gustafsson
Doppingvägen 14
543 94     Tibro

Tfn: 0708/220 584
E-post: foto@jangustafsson.se

Till Startsidan